Het bestuur

Loek den Ouden

Loek den Ouden

Voorzitter

Hoi, ik ben Loek en woon in Wuustwezel (B). Eind 2006 maakte ik voor het eerst kennis met de oprichter Gerard van Engelen, mijn dochter begon toen aan karate. In mei 2007 ontving ik voor mijn 39e verjaardag een karatepak en lessen als cadeau. Dit bleek het beste cadeau aller tijden Vol enthousiasme, inzet en motivatie ging ik voor mijn zwarte band. Ik stelde mij voor: “zou ik de zwarte band voor mijn 50e kunnen halen?” Maar het ging snel, in 2012 op mijn 45e behaalde ik mijn 1e dan, in 2015 mijn 2e dan en nu ben ik het aan het trainen voor de 3e dan. Door Gerard ben ik altijd gestimuleerd geweest, al die jaren van passie heeft hij doorgegeven, niet alleen aan mij, maar ook aan vele leden en trainers. Als voorzitter sta ik met het nieuwe team op één lijn, we weten wat we willen en gaan ervoor. Als hoofdtrainer ga ik met alle trainers het beste uit onze leden halen, ook de “spirit” van Gerard zal steeds door onze aderen stromen. Wij zijn tenslotte zijn pupillen, uitgegroeid tot wat we nu zijn. Osu!

Jordy van de Korput

Jordy van de Korput

Penningmeester

Hallo, ik ben Jordy van de Korput (Zwart 2e dan), en vervul in het dagelijks leven een finance rol. Ik ben met karate begonnen omdat ik vroeger enorm fan was van “vecht films” met Jean-Claude van Damme. Ik ben begonnen met karate toen ik 6 jaar oud was in Teteringen bij Gerard van Engelen die ook deze school heeft opgericht. Ik ben er dan ook trots op dat ik naast zelf trainen en training geven deel mag nemen in het bestuur van deze fantastische club. Ik hoop met mijn rol als penningmeester financiële structuur aan te kunnen brengen in de vereniging en daarnaast veel te leren van een rol in het bestuur. Heeft u vragen voelt u zich vrij om mij aan mijn ‘karatejasje te trekken.’

avatar-gezocht

vervanging gezocht

Secretaris

Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe secretaris. Mocht u interesse hebben om onze club hierin te ondersteunen kunt u contact opnemen met Loek den Ouden voorzitter@youkou.nl
Tot dat wij een geschikte vervanger gevonden hebben worden de taken van de secretaris waargenomen door de voorzitter, Loek den Ouden.

Marit de Vet

Marit de Vet

Bestuurslid

Hoi! Ik ben Marit de Vet (zwart 2e dan) en woon in Breda. Mijn vader vond het belangrijk dat mijn zusje en ik iets van zelfverdediging kenden. In 2007 werden er op mijn basisschool folders uitgedeeld van Breda Actief. Hierin staan verschillende sporten waar je proeflessen voor kan volgen, zo ook zelfverdediging. Toen ben ik eigenlijk toevallig bij Karate-do Youkou uitgekomen via Breda Actief. Ik vond het zo leuk dat mijn ouders me meteen hebben ingeschreven. Na 8 jaar lang trainen heb ik op 6 december 2015 mijn zwarte band mogen halen. Karate heeft mij in al deze jaren zelfvertrouwen gegeven, maar ook een gezellige sfeer op de club en veel vriendschappen. Ik ben er trots op dat ik trainer mag zijn en plaats mag nemen in het bestuur van Karate-do Youkou.

Anna van den Kieboom

Anna van den Kieboom

Bestuurslid

Beste Youkou lid,
Leuk dat mijn termijn als bestuurslid weer verlengd is! Inmiddels ben ik met veel plezier al heel wat jaren betrokken bij de vereniging. Allereerst als karateka daarna tevens als sensei en bestuurslid. Met veel plezier blijf ik nog een aantal jaren als bestuurslid betrokken bij de club en hoop ik dat we met z’n allen nog vele leuke jaren gaan beleven.